Hütő-fűtő készülékek - Fokozat Kft

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hütő-fűtő készülékek

Termékeink > Hőlégbefúvók

ADRIAN-AIR CLIMA
Az ADRIAN-AIR CLIMA ökológiai, gazdaságos és energiatakarékos egység, mely egész évben, nagy területeken és helyiségekben biztosítja a teljes hőkomfortot. Fűtési teljesítmény szempontjából kétféle változat létezik, 37 KW-os vagy 50 KW-os, a hűtési teljesítmény  17 KW-os.

ADRIAN-AIR CLIMA 50
Ezt a típust a hőszivattyú hatékonyságának növelése és a fűtésspórolás végett használják. Ebből jelentős előnye származhat a felhasználónak az őszi és a tavaszi átmeneti időszakban, amikor a hőszivattyú alkalmazása előnyös és elegendő ahhoz, hogy hasznosítani lehessen az akár 94%-os hatásfokot, és kihasználható a földgázfogyasztás megtakarításának költségei. A termék kivitele megfelel a politikánknak és az alacsony NOx és CO2 égéstermék kibocsátásnak.

ADRIAN-AIR CLIMA 37
Nagy hatásfokú légkondicionáló berendezés, melyet külső telepítésre terveztek. A jól ismert minőségnek a forró gázfűtéses egységek a bizonyítékai, hogy alkalmazható közvetlenül a fűtött helyiségben. Ez a speciális kombináció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hasznot húzzon a helységbe bekerülő közvetlen meleg vagy hideg légbefúvásból.  Az axiális ventilátorok segítségével gyors hőmérsékletváltozás következik be , összhangban a követelményekkel.

Szükséges egy kiváló minőségű programozható vezérlő, hogy az Ön teljes és egyszerű ellenőrzése alatt, a kívánt hőkomfort a lehetséges időben teljesüljön.

Egy olyan terméket kínálunk, amely megoldja a hőkomfort-problémát télen-nyáron.

Prospektus letöltése


 
Fokozat Kft 1990 Minden jog fentartva...
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz