Hőlégfügönyök - Fokozat Kft

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hőlégfügönyök

Termékeink > Hőlégbefúvók

ADRIAN-AIR  AXV45

Nagy kapacitású gáztüzelésű berendezés nagy hatékonyságú kondenzációval, melyet úgy terveztek, hogy kezelni tudja a kapukon és nyílásokon kiszökő kritikus hőveszteséget. Védi továbbá a belsőt a kívülről jövő hideg levegő ellen, és megtartja a hőt a fűtött helyiségek belsejében.
Az ipari létesítményeknek lett különösen kifejlesztve. Szélsőséges fújási sebesség,  és a kombinált működés, a légszállítás mennyiségével, a siker fontos elemei akkor is, ha épp nagyok  a  kapuk.
Egyedi építés használata, kiváló premix égővel ellátott kondenzációs egység, mely tartósan megbízható és a nagyon hatékony hőcserélővel  a hatékonyság elérheti a  108 %.-t.
Speciális kivitelt kínál a vezérlőszekrény belsejében elhelyezett légfüggöny, amely nemcsak az összes szabványos funkcióval és móddal rendelkezik, de lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy összekapcsolja az összes egységet és egyszerre irányíthassa. A  nagyobb telepítés teljes kezelése lehet rugalmas és egyszerű.
Az egység felhasználható,  levegő fűtésre,  vagy  a körülvevő hőmérséklet levegő fújására, amely módosítható vízszintes illetve függőleges  irányban. Minden alkatrész  a termék egy külön részében van elhelyezve, hogy a szervízelést és a karbantartást végzőnek könnyen elérhető legyen.

Prospektus letöltése


ADRIAN-AIR  AXC

  - Változó teljesítmény  16-45  KW-ig, légáramlattal  2000-5000  m3/h
  - Telepítés a kapu felett
  - Függőleges  forró  levegő  elosztás
  - Forró levegő beáramlása a belső környezetből
  - Kétlépcsős szabályozással ellátott égővel rendelkezik

Prospektus letöltése


 
Fokozat Kft 1990 Minden jog fentartva...
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz